Katwijks Museum

Het Katwijks Museum ligt in het centrum van het voormalige vissersdorp en combineert een bijzondere collectie schilderijen van Nederlandse en buitenlandse schilders met een fraaie collectie lokale en streekgebonden bezienswaardigheden. Het charmante van het geheel door vrijwilligers gedragen museum zijn de aantrekkelijke inrichting, vaste collectie en de interessante wisseltentoonstellingen.

Het museum is gehuisvest in een historisch pand en is in de loop der jaren uitgebreid met meer tentoonstellingsmogelijkheden en ruimten voor wisselende exposities.

GRATIS AUDIOTOUR & SPEURTOCHT VOOR DE JEUGD

U kunt gebruik maken van een gratis audiotour, een plattegrond of door middel van een rondleiding het museum ontdekken. Voor de jeugd heeft het museum een interessante speurtocht ontwikkeld die door het hele gebouw leidt en bij goede antwoorden een leuke prijs oplevert! Voor deze jongeren worden door de educatiecommissie regelmatig workshops georganiseerd.

TOEGANGSPRIJZEN

Volwassenen: € 7,50
Kinderen 5 t/m 12 jaar: € 2,50
65+: € 6,50

OPENINGSTIJDEN

Het museum is van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend (zon- en feestdagen gesloten). Fotograferen zonder flits is toegestaan.