Formule 1 Dutch Grand Prix weekend Circuit Zandvoort

Een weekend om nooit te vergeten!! 01/03 mei 2020

Het was Niki Lauda die in 1985 de laatste Formule 1 wedstrijd in Nederland won. Uiteraard op het circuit van Zandvoort. Na 35 jaar is de F1 terug! In mei 2020 zal het Formule 1 Circus weer neerstrijken op Ciruitpark Zandvoort.

Een unieke kans deze eerste F1 wedstrijd na 35 jaar van dichtbij mee te maken. Tegelijkertijd een uitgelezen moment om de omgeving van Katwijk te ontdekken. Dit wil je natuurlijk in alle rust, gemak en comfort ondergaan, zonder je zorgen te maken over waar je moet slapen.

Ons appartement At Sea is gedurende het F1 weekend te huur. Uiteraard van alle moderne gemakken voorzien en voor jouw ultieme ervaring nog naar wens aan te vullen met een aantal van onze diensten.

We kunnen eventueel tegen betaling elektrische fietsen voor je verzorgen, de afstand van Katwijk naar Zandvoort is door de duinen slechts 20 kilometer, ideaal om optimaal van je fietstocht te genieten door middel van een ontspannen rit door de mooie natuur. Mocht je dat nou even net iets te ver fietsen vinden is er ook een mogelijkheid om één of meerdere Vespa’s te huren, als je besluit om deze optie te kiezen mag je helaas niet door de mooie duinen rijden.

Bij aankomst is er op je gerekend. De wijn staat klaar, het bier in de koelkast en een aantal smakelijke versnaperingen om de eerste avond mee door te komen.

Ontbijt, lunch en diner kun je eventueel zelf bereiden in de keuken. Deze is voorzien van een magnetron, airfryer, kookplaat, vaatwasser, koelkast en vriezer. Het centrum van Katwijk is op loopafstand en op 300 meter vind je de eerste supermarkt. Zo kun je eenvoudig de lekkerste dingen zelf maken. Uiteraard kun je ook voortreffelijk uit eten in de regio. De vele toprestaurants in Katwijk e.o. laten de smulpapen onder de raceliefhebbers echt genieten. Je hoeft het maar aan te geven en wij reserveren plaatsen voor je.

Geniet, met vriendelijk groet Dirk & Irene.

BOEK NU

Direct ons appartement reserveren?

Ga naar onze online boekingsmodule en kijk voor prijzen en beschikbaarheid. Onze prijzen zijn inclusief alle kosten (eindschoonmaak, toeristenbelasting, reserveringskosten, opgemaakte bedden, keukenlinnen en handdoeken)

Uw vakantie aan zee begint hier!